+355 68 20 33 455 | +355 44 500 171 /172 | info@xhulioshpk.al

Portofoli

Xhulio sh.p.k aktivitetet kryesore të punës:

Viti 2002

 • Nenkontraktor ne ndertimin e rruges F-Kruje – Shkoder, Neseglezhe – Shkoder

Viti 2003

 • Nenkontraktor ne ndertimin e rruges Vore – F – Kruje

 • Kontraktor për prishjen e fabrikës së vjetër të çimentos Fushe – Krujë

viti 2004

 • Kontraktor per ndertimin e rruges Halil -Zgerdhesh

 • Kontraktor per rrugen Helmes – Kavaje

Viti 2005

 • Kontraktor per ndertimin e rruges Fushe Kuqe – Zalle

Viti 2006

 • Kontraktor për furnizimin me lëndë të parë kompania Edil Centro

Viti 2007

 • Nënkontaktori në ndërtimin e rrugës Maliq – Korçë

Viti 2008

 • Nenkontraktor ne ndertimin e autostrades Durres – Kukes, segmenti Rreshen – Kalimash

Year 2009

 • Nenkontraktor ne ndertimin e rruges Fushe Kruje-Milot,segmenti Mamurras -Lac

 • Kontraktor në ndërtimin e portit privat në Portin Romano të Durrësit

 • Kontraktor për shfrytëzimin e gurores së gurit gëlqeror të Faktorit të Çimentos Fushë-Krujë

Viti 2010 e në vazhdim

 • Nënkontraktor për ndërtimin e godinës për kalibrimin dhe verifikimin e automjeteve në Rinas, Tiranë

 • Kontraktor për shfrytëzimin e gurores së bazaltit në Rrëshen

 • Kontraktor në ndërtimin e rrugës Porti Romano – Katund i Ri

 • Kontraktor për mbushjen bazë të terminalit të depozitave të naftës në Portin Romano, Durrës